Iris a încetat colaborarea cu Cristi Minculescu

686
Cristi Minculescu

Trupa Iris a încetat colaborarea cu Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică.

”Începînd cu dată de 27 august 2017 a încetat colaborarea cu formaţia Iris a domnilor Borobeică Doruleţ, Cristian Minculescu şi Valter Popa. Trupa Iris merge mai departe îşi urmează calea pe care şi-a ales-o în 1975”, a scris pe pagina de Facebook Nelu Dumitrescu, membru fondator al grupului Iris.

Actuală componență a formaţiei este: Nelu Dumitrescu – tobe, Nuţu Olteanu – chitară solo, Relu Marin – clape, Costi Sandu – voce, Alin Moise – chitară solo, George Costinescu – bas, şi Cristi Dumitrescu – tobe.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.