Fostul președinte Traian Băsescu s-a vaccinat anti-Covid

208
Traian Băsescu s-a vaccinat anti-Covid

Fostul președinte Traian Băsescu s-a vaccinat și el sâmbătă la Spitalul Militar din București. 

Acesta a putut să se imunizeze în etapa a doua pentru că are peste 65 de ani, dar și pentru că este fost șef al statului și în prezent europarlamentar, deci deservește un serviciu esențial în stat.

În imaginile postate pe pagina de Facebook a Spitalului Militar din București, Traian Băsescu zâmbește alături de cadrele medicale la o poză de grup, dar și în timpul vaccinării.

Fostul președinte a prezintat la final certificatul de vaccinare în fața camerei.

Traian Băsescu, fost Președinte al României, s-a imunizat împotriva COVID 19În conformitate cu prevederile Legii nr….

Publicată de Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central " Dr. Carol Davila" pe Sâmbătă, 16 ianuarie 2021
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.