Cornel Patrichi a murit marti dupa amiaza, la varsta de 72 de ani. Fostul coregraf suferea de cinci ani de cancer pulmonar

91

Sotia sa, Cornelia, a marturisit luni, in emisiunea „La Maruta”, ca sotul ei era foarte grav bolnav si ca medicii erau foarte pesimisti in privinta evolutiei starii lui.

 

„In acest moment doarme linistit, pentru ca avea dureri si i s-a facut o perfuzie. In acest moment singurul lucru pe care poate sa ii spune este ca il doare„, a declarat Cornelia Patrichi luni, pentru „La Maruta”.

Fiul sau, care locuieste peste hotare, a venit in Romania pentru a fi aproape de mama si de tatal sau. „Mi-a grabit venirea in tara din Italia pentru ca situatia nu este deloc roz. In acest moment nu pot sa spun decat ca imi doresc foarte mult sa imi strang tatal in brate„, a spus el.

Cornel Patrichi a fost diagnosticat in urma cu cinci ani cu cancer pulmonar, iar de atunci se lupta cu boala. Sambata coregraful ar fi trebuit sa-si sarbatoreasca ziua, insa nu a putut face asta din cauza bolii.

Cornel Patrichi s-a nascut la Bucuresti pe data de 1 aprilie 1944, in zodia berbecului. A absolvit Liceul de Coregrafie in 1962, fiind angajat, in acelasi an, ca balerin la Teatrul „Constantin Tanase”

Sursa: Pro TV-vezi mai multe

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.