Copil de 8 ani găsit mort pe bancheta din spate a autoturismului

13725

Takacs Gyorgy, copilul de 8 ani, dat dispărut acum 3 zile de către mama sa, atunci când ar fi trebuit să se întoarcă împreună cu tatăl său din vacanța în Ungaria, a fost găsit mort pe bancheta din spate a autoturismului. Minorul prezintă o plagă înjunghiată în piept, scrie ziarulcujean.ro.

Potrivit portalului clujean surse din rândul anchetatorilor spun că, copilul a fost găsit mort pe bancheta din spate a mașinii condusă de tatăl său, în zonă localității Lita, județul Cluj.

Tatăl este în continuare dispărut și căutat de polițiști. În acest moment se fac cercetări pentru omor.

Părinții băiatului sunt divorțați de un an iar băiatul a fist crescut de mamă, așa că mergea periodic la tatăl său.

Update: Takacs Gyorgy, suspectat că și-ar fi ucis copilul, pe Takacs Gyorgy, în vârstă de 8 ani, a fost găsit de către polițiști marți seara. Bărbatul era în localitatea Filea de Jos, încerca să fugă de anchetatori. Marți după-masă, oamenii legii au angrenat în căutări mai mulți cai și drone plus un elicopter. Bărbatul are domiciliul în Florești.

Bărbatul a încercat să-și taie venele în momentul în care a fost capturat de polițiști. Acesta va fi dus la Unitatea de Primiri Urgențe pentru consult, apoi la audieri, scrie ziarulcujean.ro.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.