Cinci morți în urma unui accident de circulatie. Un copil a supravietuit

1641
Cinci morți în urma unui accident de circulatie-800x449
Foto © ISU Banat

Accidentul s-a petrecut între localitățile timișene Uivar și Pustiniș, pe DN 59B. Potrivit site-ului opiniatimisoarei.ro șoferul a ratat o curbă și mașina a plonjat într-un canal.

„Un bărbat de 45 ani a condus un autoturism pe drumul național 59B între localitatea Uivar și Pustiniș, iar, la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a iesit din decor. În urma accidentului au decedat 5 persoane, respectiv patru barbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 26 și 50 de ani, iar un minor de 8 ani a fost rănit și transportat la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere și vătămare corporală din culpă”, spune Aurora Dăncilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Toate cele cinci victime au rămas încarcerate în autoturismul distrus și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoase afară.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.