A fost lansat un clip video care prezintă modalităţile de înscriere la vaccin

280

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a realizat un clip video care prezintă modalităţile de înscriere pentru vaccinare a persoanelor din etapa a doua.

Autorităţile au lansat vineri, odată cu cea de-a doua etapă a Strategiei de vaccinare anti-Covid, un clip video care prezintă paşii care trebuie urmaţi de fiecare persoană care doreşte să se vaccineze. ”Modalităţi de înscriere pentru persoanele vulnerabile. Ai peste 65 de ani? Suferi de o boală cronică? Te încadrezi în Etapa a II-a de vaccinare”, au transmis autorităţile.

Clipul prezintă cele 4 etape – înscrierea în platformă, administrarea primei doze de vaccin, rapelul şi imunizarea.

Înscrierea se poate face:

– Electronic – direct în platforma naţională – aplicaţia permite ca programarea să fie realizată şi de un membru din familie sau de un apropiat de încredere care are acces la datele de identitate

– Prin intermediul medicului de familie

– Prin direcţiile de asistenţă socială de la nivelul primăriilor– Telefonic, prin apelarea numărului unic de Call Center – 021.414.44.25.

Etapa a ll-a a vaccinării anti-COVID a început, vineri, urmând să fie vaccinaţi cei de peste 65 de ani, cei cu boli cronice şi lucrătorii din domeniile considerate esenţiale.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.