VLAD  ȚAP(UL)  IZBĂVITOR! CRIȘUL ALEȘD – UNIREA LIVADA

793

CRIȘUL ALEȘD – UNIREA LIVADA 2 – 3 ( 0-1)

 

Stadion: Aleșd

Spectatori: cca 50

Au marcat: Țap ( 75, 86)// Praja(19), Szeles(48), Dobondi(66)

C.G. Dejeu, Chiș, Țap,Barabaș///Vaida, Praja, Varodi

Arbitrii: Pirtea Andrei Marcel, Gireadă Bogdan, Nagy Cristian, Terici Gabrian Ioan

Obs. AJF. Omuț Marius

CRIȘUL ALEȘD:  Țîrtea, Dejeu, Chiș, Costea, Mureșan, Fogoroși ( 87 Secară), Țap, Edveș, Barabaș( 55 Zetocha)Balogh Cl. , Popa A,(25 Balogh I) Antrenor: Mircea Madar)

UNIREA LIVADA: Ardelean, Fazekas, Vaida, Creț (75 Buș), Popa M, Floruța, Praja, (71 Suciu)Dobondi. Szeleș, Sabău, Varodi                 Antrenor: Popa Mădălin

Deși sau arătat 7 cartonașe galbene, jocul s-a ridicat la nivel mulțumitor, atât ca valoare fotbalistică, cât și a determinării ambelor echipe de a tranșa rezultatul. Evoluția scorului a demonstrat că rezultatul final se stabilește doar la ultimul fluier al arbitrului. Gazdele au întâlnit un adversar  puternic, în care Szeleș, Floruța, Dobondi, Popa M. au impus jocul, făcând diferența. Jucătorii din Aleșd, au acceptat jocul alert impus de oaspeți, răspunzând cu acțiuni de atac și faze de poartă. Dinamica jocului a plăcut, dând valoare , consistență și  5 goluri. Primul avertisment la poarta gazdelor îl produce Szeleș(5), când șutul său puternic de la 20 m. din lovitură liberă este scos în corner de Țîrtea. Replica gazdelor nu întârzie și Țap(7), expediază un șut înșelător pe jos, la colțul lung, respins cu greu de portar. Minutul 19, atac prelungit al oaspeților, portarul Țîrtea, iese neinspirat în afara careului la o minge, o ratează, iar Praja atent din 12 m. o împinge în plasă. 0-1. Până la pauză am semnalat ocazii nefinalizate la ambele porți .Dejeu (35) expediază un șut puternic , scos cu greu de pe linia porții. Mureșan (45), reușește un slalom printre apărători, șutul său fiind prins de portar în doi timpi. Oaspeții prin Creț (41) lovește bara laterală. Imediat după pauză, Szeleș (48) majorează scorul printr-un șut pe jos la colțul lung și 0-2. Gazdele impulsionate de vulcanicul antrenor Mircea Madar, se avântă în atac, ratând câteva oportunități , prin Balogh, Edveș,  Barabaș. Neatenți în apărare, sunt pedepsiți de oaspeți, care prin trei pase ajung la poarta gazdelor, iar Dobondi(66) înscrie în poarta goală părăsită greșit de Țîrtea. și 0-3. La acest scor se părea că jocul este câștigat la scor de neprezentare de oaspeți. Madar se așează pe bancă resemnat. Jucătorii săi însă, nu cedează și aleargă după golul de onoare. Vlad Țap (75 și 86) reușește prin două șuturi identice din 18 m. plasate pe jos la colțul lung să-l surprindă pe portar și să aducă scorul la 2-3. În ultimele minute estre asalt la poarta oaspeților, gazdele alergând după egalare. Oaspeții surprinși apără cu disperare scorul reușind să obțină cele 3 puncte obținute pe merit.

                                                   Nicu Răcuciu                   
                                                      

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.