Un bărbat din Vârciorog care a condus băut a ajuns după gratii

906
Reținut
Foto caracter ilustrativ
 

Doi bihoreni au ajuns în spatele gratiilor, după ce au fost condamnați de intanțele de judecată la pedepse privative de libertate. Pe unul, polițiștii l-au prins beat la volan, iar celălălat a condus o mașină neînmatriculată și a refuzat să i se preleveze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd –  Postul de Poliție Vârciorog au depistat un bărbat de 48 de ani din comuna Vârciorog, pe numele căruia Judecătoria Aleșd a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și refuzul de prelevare a mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale au depistat, joi, un bărbat de 64 de ani din municipiul Oradea, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.