Un băiat din Vârciorog s-a ales cu dosar penal după ce a produs un accident rutier în Șerghiș

2605
Poliția
Foto caracter ilustrativ

Un băiat de 16 ani s-a ales cu dosar penal după ce a acroșat din spate un autoturism cu o motocicletă neînmatriculată.

„Vineri, 10 decembrie, la ora 18.15, pe drumul județean 767/B, în localitatea bihoreană Șerghiș, un tânăr de 16 ani, din comuna Vârciorog, județul Bihor, în timp ce conducea o motocicletă off-road, neînmatriculată și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în timpul deplasării și a acroșat dinspate un autoturism, condus de un bărbat de 28 de ani, din Serghiș, care se angajase, regulamentar, în efectuarea unui viraj la stânga”, transmis polițiștii.

În urma accidentului rutier, tânărul de 16 ani a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.