Podețe refăcute pe un drum județean din Vârciorog 

317
Pod asfalt
Foto caracter ilustrativ

În urma licitației lansate de Consiliul Județean Bihor pentru lucrări la două podețe din comuna Vârciorog, a fost desemnată firma care va realiza lucrările. Ofertantul clasat pe primul loc este SC DUMEXIM SRL. Contractul de execuție a fost semnat pe data de 19 mai.

 

Valoarea contactului pentru obiectivul de investiții „Podețe pe DJ767 în Comuna Vârciorog – județul Bihor” este de 804.173,88 lei, fără TVA.

Cele două podețe se află în localitatea Vârciorog, la km 27+565 și la km 27+700, pe drumul județean DJ767. Acestea vor avea o lungime de 14, respectiv 12,8 metri.

Lucrările presupun înlocuirea podețelor existente, deteriorate din cauza unor alunecări de teren. Suplimentar, se impune amenajarea și protecția albiei văii pe zona adiacentă podețelor nou proiectate. La fiecare construcție s-a prevăzut montarea unui parapet metalic flexibil cu o lungime de 16, respectiv 14 metri.

Finanțarea proiectului se va face din bugetul Consiliului Județean Bihor. Potrivit caietului de sarcini, termenul maxim de realizare a proiectului este de 6 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.