Lemne de foc confiscate de polițiști de la un bărbat din Vârciorog

530
Lemne de foc
Foto caracter ilustrativ

Lemne de foc fără documente legale, confiscate de polițiștii bihoreni.

Marți, 2 iunie, la ora 06.00, pe drumul județean 767 E, în localitatea bihoreană Copăcel, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Copăcel au depistat în trafic un bărbat de 47 de ani, din localitatea Vârciorog, județul Bihor în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta 4,5 metri steri de material lemnos, speciile carpen și cer, fără a avea asupra sa aviz de însoțire a transportului de material lemnos.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional conformprevederilor Legii nr.171/2010, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și lăsat în custodie la Ocolul Silvic Oradea.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.