Dosare penale pe numele mai multor șoferi în weekend! Bărbat din Vârciorog prins la volan cu alcoolemie de 1,03

3026
Polița
Foto caracter ilustrativ

Dosare penale pe numele mai multor șoferi în weekend, în județul Bihor. Ei sunt cercetați penal după ce au fost prinși că au urcat la volan deși consumaseră băuturi alcoolice sau fără permis de conducere.

Sâmbătă, 31 octombrie, la ora 17.25, pe drumul județean 767, în localitatea bihoreană Vârciorog, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un localnic de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vineri, 30 octombrie, la ora 20.42, pe strada Republicii din localitatea bihoreană Marghita a fost depistat în trafic un localnic de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, vineri, 30 octombrie, la ora 18.00, pe drumul comunal 214, în localitatea bihoreană Săucani, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic un localnic de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Depistați în trafic, în timp ce conduceau fără permis.

Duminică, 1 noiembrie, la ora 16.20, pe drumul județean 767A, în localitatea bihoreană Sânnicolau de Munte a fost depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din comuna Sâniob, judeţul Bihor, în timp ce conducea un vehicul de tip ATV neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Sâmbătă, 31 octombrie, la ora 18.50, pe drumul județean 767, în localitatea bihoreană Vârciorog, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un un localnic de 43 de ani, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.