Bărbat găsit mort într-un imobil din Vârciorog. Prezenta leziuni la nivelul capului

2820
poliția criminalistică-800x526
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat a fost găsit mort în localitatea bihoreană Vârciorog. Acesta ar fi fost ucis cu numeroase lovituri aplicate cu un corp contondent.

 

„În cursul zilei de luni, 2 mai 2022, Inspectoratul Județean de Poliție Bihor a fost sesizat cu privire la faptul că într-un imobil de pe raza localității Vârciorog, o persoană de sex masculin, de aproximativ 58 de ani, a fost găsită moartă cu leziuni la nivelul capului. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au deschis un dosar penal în rem pentru omor. Ancheta este în desfășurare”, a declarat Miriam Mihai, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Trupul bărbatului a fost transportat la medicina legală pentru efectuarea necropsiei.

Update: Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a făcut publice primele informaţii în cazul bărbatului găsit mort pe 1 mai, în localitatea Vârciorog.

Potrivit comunicatului transmis de Biroul de presă al Parchetului, s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale față de inculpata B.E.M., in vârsta de 54 ani pentru savârsirea infractiunii de violentă in familie, faptă prev. si ped. de art. 199 alin. 1 din Cod penal cu referire la art. 188 alin. din Cod penal.

Din mijloacele de proba administrate in cauză a rezultat următoarea situatie de fapt: in seara zilei de 01.05.2022, inculpata B.E.M., in timp ce se afla intr-un imobil de pe raza comunei Vârciorog, pe fondul unui conflict spontan cu soul, i-a aplicat acestuia lovituri cu un corp contondent dur in zona capului si a membrelor superioare, cauzându-i leziuni ce au determinat producerea unor hemoragii externe masive, precum si a unei hemoragii meningiene survenite in cadrul unui traumatism cranio-cerebral, toate acestea conducând la decesul victimei, se arată în informare.

Prin ordonanta din data de 02.05.2022 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor inculpata a fost reținută pe o durată de 24 ore.

La data de 03.05.2022 procurorul de caz a formulat referat cu propunere de arestare preventivă a inculpatei pe o perioadă de 30 de zile. Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trims spre competentă solutionare la Tribunalul Bihor.
La efectuarea cercetärilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Politie al Judetului Bihor – Serviciul de Investigatil Criminale, mai scrie în comunicat.

Facem precizarea că punerea in miscare a actiunii penale si formularea propunerii de arestare preventivă reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedura penală, si nu pot, in nici un caz, să înfrângă principiul prezumtiei de nevinovăție, mai scrie în comunicat.

 

Urmărește-ne și pe Google News