Bărbat din Vârciorog condamnat la închisoare pentru infracțiuni rutiere

2337
 

Condamnat la închisoare pentru infracţiuni rutiere, depistat şi încarcerat de poliţiştii din Aleşd.

 

Marţi, 11 august, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd împreună cu poliţiştii Secției nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au depistat şi reţinut un bărbat de 30 de ani, din comuna Vârciorog, judeţul Bihor.

Judecătoria Aleșd a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2,3 ani de închisoare în regim de detenţie, pentru comitere unor infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.