Tupeu la 25 de ani. Un bărbat din Aușeu prins de poliţişti la volan beat și fără permis

1436
poliție girofar-800x557
Foto caracter ilustrativ

Un tânăr de 25 de ani este cercetat de poliţişti pentru conducere fără permis, după ce a circulat cu un autoturism fără permis de conducere si sub influenţa alcoolului.

Duminică, 18 noiembrie a.c., la ora 01.55, pe drumul comunal 176, pe raza localității bihorene Luncșoara, polițiștii Postului de Poliție Vadu Crișului au depistat în trafic un bărbat de 25 de ani, din comuna Aușeu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.