Șoferi din Vadu Crișului și Finiș băuți la volan, prinși de polițiști

510
poliția alcooltest-800x429

Vineri, 29 iunie a.c., la ora 02.48, pe drumul comunal 231, în localitatea bihoreană Finiș, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș – Postul de Poliție Finiș au depistat în trafic un tânăr localnic de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Tot vineri, 29 iunie a.c., la ora 04.20, pe drumul comunal 77, în localitatea bihoreană Șuncuiuș, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din localitatea Vadu Crișului, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,97 mg /l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.