Salubri Aleșd împarte pubele pentru deșeuri în Lugașu de Jos, Măgești, Aușeu, Aștileu, Vadu Crișului și Bratca

2820

SC SALUBRI SA informeaza ca reprezentanti ai societatii sunt in teren pentru incheierea contractelor de salubritate si predarea pubelelor pentru colectarea deseurilor in zona rurala – UAT -urile:

Lugașu de Jos, Magesti, Auseu, Astileu, Vadu Crisului și Bratca.


„In acest sens, solicitam respectuos cetatanilor colaborare cu reprezentantii societatii in vederea incheierii contractelor de salubritate. De asemenea rugăm locuitorii care întâmpină probleme să transmită orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numărul de telefon 0359 800 808, program permanent”, a precizat Teodorof Claudiu Radu, directorul general al societății.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.