Primul liceu înfiinţat în mediul rural, în anul 1953, şi-a sărbătorit luni Ziua Şcolii editia a II-A

539

În cadrul programului „Şcoala Altfel”, luni, la Colegiul Tehnic nr. 1 Vadu Crişului au avut loc o serie de activităţi cultural-educative, dedicate Zilei Şcolii. La eveniment pe lângă conducerea şcolii, cadrele didactice şi elevii unităţii de învăţământ, au fost prezenţi reprezentanţii Primărie si ai Consiliului Local din Vadu Crişului. Pe terenul de sport al Colegiului cei prezenţi au fost salutaţi de prof. Reti Lucian, directorul şcolii urmand apoi o prezentare a Jandarmeriei Bihor si o activiate demonstrativa a I.S.U Vadu Crisului. In program fiind demonstraţii cu câini, exerciţiu de prindere a infractorilor precum si lichidarea unui incendiu, în exerciţii fiind angrenaţi şi elevii prezenţi.

 

Domnul colonel Petru Lung, prim- adjunct al inspectorului şef, în salutul său a mulţumit din partea Jandarmeriei Bihor pentru invitaţia de a fi prezent cu colegii la Vadu Crişului. După ce a prezentat atribuţiile instituţiei, reprezentantul Jandarmeriei a înmânat două diplome de excelenta pentru buna colaborare: una primarului Cosma Dorel şi cealaltă directorului şcolii prof. Reti Lucian . A urmat apoi o prezentare a Jandarmeriei Bihor, în program fiind demonstraţii cu câini, exerciţiu de prindere a infractorilor, în exerciţii fiind angrenaţi şi elevii prezenţi. Programul din curtea şcolii a continuat cu jocuri educative cercetăşeşti si o piesa de treatru prezentata de As.Cultura TrendArt Oradea.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.