Lemne de foc transportate fără documente justificative, confiscate de polițiștii bihoreni.

129
lemne
Foto caracter ilustrativ

Vineri, 1 aprilie a.c., la ora 17.00, în localitatea Tăuteu a fost depistat un bărbat de 39 de ani, din comuna Vadu Crișului, în timp ce transporta cu un autocamion cu remorcă 4 metri cubi de lemne de foc, de diferite specii, fără a poseda documente de provenienţă şi transport.

 

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform prevederilor Legii nr.171/2010.

De asemenea, sâmbătă, 2 aprilie a.c., la ora 15.30, pe drumul comunal 168, în localitatea bihoreană Lugaşu de Jos, polițiștii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au depistat un bărbat de 31 de ani, din Aleşd, în timp ce transporta cu o autoutlilitară 2,5 metri cubi de lemne de foc, specia gorun, fără documente de provenienţă.

Materialul lemnos, în valoare de 252,5 lei, a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Aleşd, iar cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.