Indicatoare rutiere turistice noi in Vadu Crisului

498
Indicatoare rutiere turistice noi in Vadu Crisului

Asociatia Agentia de Management al Destinatiei Bihor implementeaza un proiect major de promovare si informare turistica outdoor, in mod concret a inceput amplasarea a 22 buc.

 

Bill-boarduri (6x3metri) prin care se vor promova destinatiile turistice majore din judet pe marginea drumurilor nationale DN1, DN 19 si DN76. 

In paralel se vor amplasa 250 de indicatoare rutiere turistice din care, 100 pe drumuri nationale, 120 pe drumuri judetene si 30 pe drumuri comunale si locale. Acestea au rolul de a atrage atentia si a directiona pe turisti la cele mai importante 50 de obiective turistice din judet.

Pe raza comunei Vadu Crisului s-au montat indicatore rutiere turistice cu Defileul Crisului Repede, Cascada Vadu Crisului si Pestera Vadu Crisului. 

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.