26.5 C
Aleşd
marți, 21 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

Duminică a avut loc cea de a XIII. editie al Intalnirii  reformatilor plecati din Vadu Crisului

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

Duminica  a avut loc cea de a XIII. editie al Intalnirii  reformatilor plecati din Vadu Crisului.La eveniment au participat circa 150 de persoane.

Duminica dimineata la orele 10.30 la biserica reformata din localitate a avut loc o slujba religioasa, oficiata de catre Papp Csaba , preot al bisericii reformate din Vadu Crisului ,apoi  cei prezenti au fost salutati pe rand de catre ing. Hasas Ioan, viceprimarul comunei Vadu Crisului, Borsi Lorant,vicepresedinte executiv UDMR Bihor, Kondor Geza primarul comunei Révfülöp din Ungaria.

Din partea Asociatiei Pro Rev Vadu Crisului au fost decernate doua premii Pro Meritis  doamnei dr. Pető Csilla din Oradea si domnului Csaplaros László din Hajduszoboszló, Ungaria.

Ciprian Blejan

Dupa  programul  oferit de catre corul bisericii locale  a urmat la caminul cultural un program artistic  in cadrul careia si au prezentat talentul membrii Asociatiei Negy Evszak din Hajduszovát (Ungaria), elevele Maier Carla si Dénes Jázmin, actorul Meleg Vilmos, Formatia de pastrare a traditiilor din Episcopia Bihor  urmat apoi de o masa comuna.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,526FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI