Uniunea Democrată a Cehilor şi Slovacilor din România (UDSCR) a reuşit mai multe, decât a făcut-o în 2012

838

În Bihor, UDSCR are nouă consilieri locali, dintr-un total de 23 la nivel naţional.  Uniunea Democrată a Cehilor şi Slovacilor din România (UDSCR) are, astfel, cinci mandate noi de consilieri locali: în premieră două mandate la Popeşti, unul la Mădăras, unul la Borod, şi două la Şinteu, după ce avusese unul singur. De asemenea, mai sunt 2 consilieri locali UDSCR la Suplacu de Barcău şi unul la Derna.

 

La Şinteu UDSCR are „Un primar tânăr, dl Lasak Benedek”, spune preşedintele UDSCR, deputatul Adrian Merka.

Uniunea Democrată a Cehilor şi Slovacilor din România (UDSCR)   mai are 14 consilieri locali în judeţele Arad (la Nădlac), Timiş, Sălaj, Satu-Mare, Caraş-Severin şi Mehedinţi.

Sursa: bihon.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.