Un bărbat din comuna Măgeşti, reţinut de poliţiştii din Aleşd

2340

Joi, 8 decembrie poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Aleşd au reţinut pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor un bărbat de 31 de ani, din comuna Măgeşti, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

 

Potrivit informatiilor transmise de catre Alina Dinu, purtator de cuvant la Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Bihor, cel în cauză este bănuit de poliţiştii aleşdeni că in 7 decembrie in jur orei 15.30, a fost surprins de agentul de securitate al unui magazin din localitatea Aleşd, în timp ce sustrăgea produse alimentare. Pentru a-și asigura scăparea, bărbatul de 31 de ani l-ar fi lovit pe agentul de securitate, un bărbat de 62 de ani, şi a fugit cu bunurile sustrase, în valoare totală de 179 lei. Prejudiciul a fost recuperat integral de poliţiştii din Aleşd.

Vineri cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleşd şi la Judecătoria Aleşd cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, iar magistraţii au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Aleşd continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

 

Urmărește-ne și pe Google News