Ultima ora! Incendiu la o Sura din localitatea Tetchea !

1250
Foto © alesdonline.ro

Duminică, 21 August,  în jurul orei 11.00, echipajele de pompieri ale Staţiei Aleşd au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o şură din cadrul unei gospodării situate în comuna Ţeţchea.

 

Pentru localizarea şi lichidarea focarelor de incendiu, pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă împiedicând propagarea flăcărilor la construcţiile auxiliare aflate în apropiere.

Cercetarile la faţa locului continuă.

Vom reveni cu amănunte.

Foto © alesdonline.ro
Foto © alesdonline.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.