Trafic BLOCAT pe E 60 , D.N. 1H şi străzi din Alesd pentru Turul Ciclist

819

Circulaţia maşinilor va fi ingreunata pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale,drumuri judeţene din Bihor pentru ediţia 2016 a Turului Ciclist al Bihorului.

 

Măsurile de restrictionare a traficului au fost stabilite de Inspectoratul Judetean de Politie Bihor, precizează organizatorii competiţiei.

Restricţii de trafic  impuse de Turul Ciclist

Sâmbătă 21mai pe traseul : Oradea – Aleşd – Nuşfalău – Marghita – Săcuieni – Oradea

Duminică 22mai pe traseul : Oradea – Săcuieni – Marghita – Padurea Neagră – Aleşd – Alparea – Oradea

Cursa, care a reunit 145 de concurenţi de la cele 23 de echipe participante, s-a desfăşurat contracronometru, fiecare concurent fiind cronometrat individual şi luând startul la un minut după precedentul.

Cel mai bun timp l-a reuşit Florian Bissinger, de la echipa WSA, cronometrat în timpul de 2:27:43 minute. L-au urmat doi concurenţi din echipa italiană Androni Giocatoli, Luca Pacioni, clasat al doilea, şi Daniele Ratto, pe locul III.

Astfel, tricolul galben va fi îmbrăcat în prima etapă, programată vineri, de la ora 12, de Florian Bissinger, în timp ce tricoul portocaliu îi va reveni lui Tilen Finskt de la echipa Radenska.

De precizat că înaintea prologului, tot în Piaţa Unirii, a fost programată şi o cursă pentru amatori, la care au luat parte circa 50 de împătimiţi ai ciclismului, care, la rândul lor, au făcut o bună propagandă mersului pe bicicletă.

Competiţia continuă vineri cu etapa I, care va avea startul de la ora 12:00 şi se va desfăşura pe traseul Oradea – Beiuş – Cabana Padiş.

Conform organizatorilor, cicliştii vor fi la ora 11:00 în Piaţa Unirii. Apoi, la ora 11:45 se va da startul festiv şi vor pleca spre startul tehnic. Premierea acestei prime etape, de căţărare, va avea loc sus la Cabana Padiş.

Etapa a II-a va avea loc sâmbătă, cu startul de la ora 13:00. Traseul acestei runde va fi: Oradea – Aleşd – Nuşfalău – Marghita – Săcuieni – Oradea. După cum anunţă organizatorii, cicliştii vor fi la orele 11:30 – 12.00 în Piaţa Unirii, unde se va efectua şi premierea de etapă, la final.

În fine, cea de-a treia etapă, de dumincă, va avea startul de la ora 13:00 şi se va desfăşura după traseul Oradea – Săcuieni – Marghita – Padurea Neagră – Aleşd – Alparea – Oradea. Şi duminică, în ultima zi, premierea va avea loc tot în Piaţa Unirii.

De Florin Mihalca

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.