Trei bărbați prinsi cu porumbul furat in caruta

398

Luni, 14 noiembrie, pe drumul comunal dintre localităţile Ortiteag şi Cacuciu Nou, polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod au depistat în flagrant trei bărbați de 30, 26 și de 22 de ani, toți din localitatea Ortiteag, în timp ce transportau cu o căruţă 20 kg de știuleți de porumb, bănuiți că i-ar fi sustras de pe un teren agricol aparținând unui localnic din Ortiteag.

 

Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și restituit proprietarului.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ. Bihor Alina Dinu.

Tot luni, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta au prins în flagrant un bărbat de 27 de ani, din Salonta, bănuit că tocmai ar fi sustras 520 lei de la o salontancă de 73 ani, în timp ce se afla pe o stradă din Salonta.

Și în acest caz a fost întocmit dosar peanl, iar cercetările continuă.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.