Un bărbat dispărut a fost găsit mort într-un canal colector din Tileagd

2154

Un bărbat, dat dispărut de câteva zile a fost găsit luni după-amiază într-un canal colector din zona localității Tileagd.

„Apelul la 112 a fost efectuat la ora 14:16 minute, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Aleșd și o ambulanță SAJ Bihor. Pompierii au intervenit cu echipamentele și accesoriile din dotare pentru degajarea corpului neînsuflețit aflat în canalul colector”, a precizat maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

Medicul de la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul, deoarece victima se afla de câteva zile în apă.

Victima a fost identificată ca fiind un bărbat originar din Bacău în vârstă de 47 de ani, care lucra ca cioban în Uileacu de Criș.

„Polițiștii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Tileagd sunt în prezent la fața locului și efectuează cercetări în teren. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, a declarat pentru AlesdOnline comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.