Un aleșdean a condus mașina după ce a băut, a făcut accident și a fost prins de polițiști

1612
poliția rutieră etilotest
Foto caracter ilustrativ

Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului.

Marți, 8 iunie, la ora 22.40, pe drumul județean 767, în localitatea bihoreană Tilecuș polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din localitatea Aleșd, care, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță laterală suficientă și a acroșat un autoturism cu remorcă, care staționa.

Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

În urma testării bărbatului de 39 de ani cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd.

Tot, marți, 8 iunie, la ora 17.00, pe drumul județean 767, în localitatea bihoreană Tilecuș, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un localnic de 36 de ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducerepentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.