Trei maşini implicate într-un accident în Tileagd: Două persoane au fost rănite

4582
Accident Tileagd
FOTO © INFO Trafic jud. Bihor

Trei maşini, au fost implicate într-un accident, produs în urmă cu puțin timp, in Tileagd.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Oradea – Aleşd în zona localităţii Tileagd (judeţul Bihor), a avut loc o coliziune între trei autoturisme. În urma impactului, patru persoane au fost rănite şi primesc îngrijiri la faţa locului, iar dacă va fi nevoie vor fi duse la spital.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU Crisana si SAJ Bihor, printre care si o autospeciala de descarcerare.

Martorii spun ca o femeie de 60 de ani a ramas incarcerata.

“Au fost inplicate trei autoturisme, iar patru persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale.”, a declarat comisarul șef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările producerii evenimentului rutier, acestea urmând să fie elucidate în urma anchetei polițiștilor de la fața locului. Circulaţia rutieră este blocată, a mai spus Dinu.

UPDATE: Traficul a fost reluat la ora 13.25.

Știre în curs de actualizare …Accident Tileagd 3Accident Tileagd

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.