Depunerea ofertelor pentru Parcul Industrial Tileagd, prelungită

156
Parcul Industrial Tileagd

Planificat inițial pentru data de 29 noiembrie, termenul de depunere a ofertelor în cadrul licitației pentru cele două loturi din Parcul Industrial Tileagd se prelungește până pe 2 decembrie, ora 12:00. Deschiderea ofertelor va avea loc în aceeași zi, la ora 14:00. 

Modificarea a fost necesară având în vedere că 29 noiembrie este zi nelucrătoare. 

Vă reamintim că Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) a lansat pe 8 noiembrie procedura de licitație deschisă pentru ocuparea a două parcele din Parcul Industrial Tileagd. Terenurile disponibile au o suprafață de 2.458 mp, respectiv 3.080 mp, și sunt destinate construirii halelor sau clădirilor pentru activități de producție sau servicii. 

Mai multe detalii privind procedura de licitație pot fi urmărite pe site-ul Agenției de Dezvoltare Locală Oradea, https://www.adlo.ro, la secțiunea LICITAȚII. 

Parcul Industrial Tileagd
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.