Biciclist minor acroșat la Tileagd

198

Duminică, 1 mai 2016 pe drumul județean 767, în localitatea bihoreană Tileagd, o femeie de 29 de ani, din comuna Vârciorog, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat ușor, cu partea laterală dreapta față a autoturismului, un biciclist.

 

În momentul acroșajului, victima, un minor de 10 ani, din municipiul Oradea, nesupravegheat, se deplasa pe bicicletă neregulamentar, pe partea carosabilă, pe partea stângă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, minorul a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.