Bicicletă furată, recuperată cu operativitate de polițiștii din Tileagd, de la persoana bănuită de comiterea furtului

321
masina poliția orașului Aleșd-800x450
Foto caracter ilustrativ

Luni, 12 august, la ora 13.59, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin

S.N.U.A.U. 112 de la o tânără de 18 ani, din comuna Sălard, județul Bihor, că, în timp ce aceasta se afla la cumpărături într-un magazin din Tileagd, și-a lăsat bicicleta neasigurată în fața magazinului, iar la întoarcere a constatat lipsa acesteia.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii din Tileagd au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind o minoră de 12 ani, din Tileagd. Polițiștii au recuperat de la aceasta bicicleta sustrasă.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.