Bărbat lovit de mașină în Tileagd

2272
smurd ambulanta
Foto caracter ilustrativ

Accident de circulație, marți, în Tileagd. Un bărbat a fost rănit după ce a fost lovit de mașină.

„Marți, 14 septembrie, la ora 08.11, pe drumul județean 767, în localitatea bihoreană Tileagd, un tânăr de 20 de ani, din Tileagd, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Tileagd – Tilecuș, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a direcției de deplasare, unde a accidentat un bărbat de 62 de ani, din Tileagd, care se afla pe acostament, iar apoi a acroșat un autoturism, oprit regulamentar, în afara părții carosabile”, a declarat comisarul-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital, a mai spus Fărcuța.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.