Bărbat din Tileagd reținut de polițiștii rutieri după ce a fost implicat într-un accident rutier în timp ce conducea fără permis, un moped neînregistrat, cu număr fals și a părăsit locul faptei

452
Reținut de polițiști-8
Foto caracter ilustrativ

Sâmbătă, 23 iunie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de o femeie de 69 de ani, din comuna Tileagd, că la 22 iunie a.c., în jurul orei 10.00, în timp ce ce deplasa pe bicicletă, pe raza localității bihorene Tileagd, a fost acroșată de un motociclu al cărui conducător a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției.

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la primirea sesizării, polițiștii rutieri bihoreni au identificat persoana bănuită că ar fi condus motocilul implicat în accidentul rutier ca fiind un bărbat de 30 de ani, din comuna Tileagd, județul Bihor.

Acesta este bănuit de polițiștii rutieri că vineri, 22 iunie a.c., în jurul orei 10.00, în timp ce conducea un motociclu pe strada Helmuth Duckadam din localitatea Tileagd, ar fi intrat în coliziune cu o bicicletă condusă de o localnică de 69 de ani, iar apoi a părăsit locul accidentului fără încuviițarea poliției.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier au constatat că bărbatul de 30 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motociclul respectiv este neînregistrat și avea aplicată o plăcuţă de înmatriculare falsă.

În urma accidentului rutier, femeia de 69 de ani a suferit leziuni ușoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în urma continuării cercetărilor, polițiștii Serviciului Rutier l-au reținut pe bărbatul de 30 de ani pentru 24 de ore în centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.