Autoturism răsturnat în șanț, lângă Tileagd, după ce șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum

2709
smurd Aleșd poliţiştii-800x450
Foto © AlesdOnline arhivă

Vineri, 10 ianuarie, la ora 11.10, pe drumul județean 767/A, în afara localității bihorene Tileagd, un tânăr de 18 ani, din localitatea Bălaia, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Tileagd

Bălaia, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și, într-o curbă spre dreapta, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul de pe partea stângă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, două femei de 52 și 74 de ani, ambele din Bălaia, pasagere în autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri din Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.