Accident rutier în apropriere de Tileagd. Trei autovehicule implicate

2010
 

Traficul rutier pe DN 1 a fost îngreunat vineri, 5 noiembrie, în jurul orei prânzului, după ce trei autovehicule au fost implicate într-un accident rutier.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1 Oradea-Cluj-Napoca, kilometrul 610, în apropierea localității Tileagd, județul Bihor, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule. În urma coliziunii, două persoane au suferit răni ușoare, fiind evaluate medical.

Traficul rutier s-a desfășurat pe un fir, alternativ, timp de aproape o oră, fapt care a dus la formarea de cozi.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de prim ajutor SMURD, însă victimele nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.