Accident la ieșire din Ineu spre Tileagd. Un autoturism s-a răsturnat

1155
 

Accidentul rutier s-a vineri produs în jurul orei 16:12, în afara localității Ineu. În accident a fost implicat un singur autoturism, după spusele martorilor un Citroën, al cărui șofer a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în câmp.

„Este o autoaccidentare, fiind implicat un singur autoturism, al cărui conducător a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe un câmp. Acesta urmează să fie transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Traficul rutier nu este blocat. Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a declarat, comisarul-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Potrivit martorilor oculari, bărbatul care conducea autoturismul care s-a răsturnat în câmp ar fi pierdut controlul direcției din cauza faptului că ar fi fost orbit de lumina puternică a soarelui.

Știre în curs de actualizare …

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.