ACCIDENT ÎN TILEAGD. O biciclistă a ajuns la spital

2249
Foto ©️ Grupul Info Trafic Bihor/Andrei de Choleva

Polițiștii din Tileagd au intervenit în urma unui apel 112, la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

 

Potrivit comisarului-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, joi, 20 ianuarie, la ora 09.06, o femeie de 46 de ani, din localitatea bihoreană Tileagd, în timp ce conducea un autoturism pe strada Morii din Tileagd, la intersecția cu D.N.1, nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire”, a pătruns în intersecție și a acroșat o femeie de 68 de ani, din Tileagd, care se deplasa pe bicicletă, pe D.N.1 și care, în urma impactului a căzut pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, femeia de 68 de ani a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.