A fost lansată licitația pentru ocuparea Parcului Industrial Tileagd

863

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) a lansat procedura de licitație deschisă pentru ocuparea a două parcele din Parcul Industrial Tileagd. Terenurile disponibile au o suprafață de 2.458 mp, respectiv 3.080 mp, și sunt destinate construirii halelor sau clădirilor pentru activități de producție sau servicii. 

Perioada de depunere a ofertelor este 23 august – 13 septembrie. Potrivit anunțului publicat de ADLO, durata maximă a dreptului de folosință a loturilor este de 25 de ani de la data semnării contractului. Redevența minimă, ca bază de pornire a licitației, este de 4 euro/mp/25 ani pentru Industria Prelucrătoare și de 4,5 euro/mp/25 ani pentru Servicii, fără TVA. 

Parcul Industrial Tileagd este situat la aproximativ 20 de kilometri de Municipiul Oradea și la 37 de km de granița cu Ungaria, cu acces direct la Drumul European E60, având o suprafață totală de peste 9,2 hectare. 

Investitorii vor avea la dispoziție, în total, 9 loturi de teren având dimensiuni cuprinse între 2.434 mp – 21.030 mp, alimentare cu apă, canalizare menajeră și pluvială, 2 stații de autobuz și 62 de locuri de parcare, energie electrică, sistem modern de iluminat stradal și perimetral și monitorizare video 24/7 a parcului industrial.

Mai multe detalii privind procedura de licitație lansată astăzi pot fi urmărite pe site-ul Agenției de Dezvoltare Locală Oradea, https://www.adlo.ro, la secțiunea LICITAȚII.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.