Vasile Banc și echipa PNL Țețchea sunt gata să dezvolte comuna!

2468
Vasile Banc și echipa PNL Țețchea
Vasile Banc și echipa PNL Țețchea
 

Candidatul PNL la Primăria Țețchea, Vasile Banc și echipa de consilieri PNL, au depus luni, 17 august, candidatura pentru alegerile locale. Cu peste 300 de semnături și cu susținerea localnicilor, candidatul Vasile Banc împreună cu echipa tânără și dinamică de consilieri PNL pornesc în această campanie cu dorința și gândul la binele comunei Țețchea.

 

,,Comuna Țețchea are nevoie de o dezvoltare accelerată. După 16 ani de administrație defectuoasă PSD (cu o scădere extraordinar de mare a bugetului comunei de la 900 000 de lei în anul 2004, la 400 000 de lei în anul 2020) este timpul unei schimbări prin care să transformăm satele noastre și să le redăm frumusețea. Împreună vrem să facem din comuna noastră un loc mai bun, mai sigur, un loc în care ura și bârfa să fie înlocuite de buna înțelegere și prosperitatea tuturor. Pe această cale doresc să invit toții locuitorii comunei noastre pentru a participa la această schimbare și efort ce va avea ca scop devoltarea și ieșirea comunei noastre din impas. Împreună putem face din satele noastre un loc mai prosper, iar cu candidatura domnului Ilie Bolojan la CJ Bihor aceste lucruri se vor întâmpla cu sigurnață”, a adăugat Banc Vasile.

Vasile Banc
Vasile Banc

Printre prioritățile administrației liberale pentru acest mandat se numără: cadastrarea tuturor terenurilor din comuna noastră (pentru ca cetățenii să atragă cu ușurință fonduri europene), atragerea de investitori, crearea locurilor de muncă, terminarea rețelei de canalizare (începută acum mulți ani, dar neterminată), susținerea educației, tineretului și nu numai.

Dezvoltarea vine de la oameni și pentru oameni, așa că pe 27 septembrie invităm cetățenii să participe la schimbarea pe care o începem acum.

Hai alături de noi!

Publicată de Tineretul Național Liberal din Țețchea pe Joi, 20 august 2020
 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.