Un tânăr din Lugaşu de Jos a murit după ce i s-a făcut rău

7694
poliția criminalistică-800x526
Foto caracter ilustrativ

Un tânăr de 19 de ani din Lugaşu de Jos, a murit duminică după-amiază în localitatea Hotar, comuna Țețchea după ce i s-a făcut rău.

“Apelul prin numărul de urgenţe 112 a fost făcut duminică, la ora 17.10. Cercetările la faţa locului sunt efectuate de poliţiştii secţiei 7 Poliţie Rurală Tileagd, împreună cu poliţiştii de Investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Aleşd”, a declarat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit martorilor, tânărul nu avea urme de violenţe pe corp.

Purtătorul de cuvânt al IPJ, Alina Fărcuţa, a mai spus că, potrivit procedurilor, anchetatorii au deschis dosar penal de moarte suspectă și continuă cercetările.

Cadavrul tânărului va fi analizat de un specialist de la Institutul de Medicină Legală care va oferi cauza decesului.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.