Pompierii aleșdeni au salvat viața unui câine căzut într-o fântână (video)

375
câine salvat dintr-o fântână
Foto ©️ ISU Bihor

În dimineața zilei de miercuri, 3 martie, în jurul orei 08.55, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenția pompierilor militari în localitatea Țețchea, pentru salvarea unui câine căzut în fântâna din curtea gospodăriei. 

La fața locului s-a deplasat de urgență, un echipaj al Stației de Pompieri Aleșd cu o autospecială de intervenție dotată cu echipamente specifice de salvare din medii ostile.

În momentul sosirii la locul intervenției, proprietarul i-a informat pe pompieri că în această dimineață nu își găsise câinii, descoperindu-l ulterior pe unul din cei doi patrupezi în fântână, luptându-se să se mențină la suprafața apei.

După evaluarea rapidă a situației, pompierii au observat că ambii câini erau în fântână, însă doar unul dintre aceștia mai mișca.

Unul dintre pompieri a coborât în puțul adânc de aproximativ 10 metri, realizând operativ dispozitivul de evacuare a celor două animale, echipajul reușind astfel, în câteva minute, să le aducă la suprafață și să salveze câinele care încă mai era în viață. 

Câinele salvat a fost predat teafăr, proprietarului aflat la fața locului.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.