Pește de diferite specii deținut fără documente justificative, confiscat de polițiștii din Țețchea

363

Miercuri, 20 aprilie a.c., la ora 09.30, polițiștii Postului de Poliţie Ţeţchea au depistat în flagrant o femeie de 36 de ani, din Telechiu, în timp ce deţinea şi transporta în scop de comercializare 12,1 kg. de peşte, de diferite specii şi mărimi, în valoare de aproximativ 80 lei, care provenea din barajul de la Lugaşu de Jos.

 

Peştele a fost confiscat şi predat C.V.P.S. Aleşd.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform prevederilor O.U.G. nr.23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Postului de Poliţie Ţeţchea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.