O șoferiță din Aleșd a lovit un bărbat, în Țețchea

3099
ambulanta Aleșd
Foto caracter ilustrativ

Vineri, 23 august, la ora 07.35, pe drumul județean 108 I, în localitatea bihoreană Țețchea, o femeie de 47 de ani, din Aleșd, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Țețchea – Aleșd, într-o curbă ușoară la stânga a acroșat cu partea laterală dreapta și a accidentat ușor un bărbat de 69 de ani, din Țețchea, care se deplasa regulamentar, pe marginea părții carosabile, din sens opus.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri aleșdani continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.