MODĂ printre șoferii din satele Bihorului: fără permis la volanul!

1113
poliția orașului Aleșd-50
Foto arhivă © AlesdOnline
 

Sfârșitul de săptămâni îi scoate, pe șosele, pe pasionații de șofat, care se urcă la volan, chiar dacă nu au permis de conducere! Iar cum mulți consideră că „permisul de conducere este doar o hârtie, eu știu să conduc și fără!”, nu trece un week-end fără ca unii dintre ei să ajungă în vizorul Poliției.

Sâmbătă, 14 iulie a.c., la ora 18.15, pe drumul județean 767, în localitatea bihoreană Tileagd, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un localnic de 37 de ani, în timp ce conducea un motociclu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot sâmbătă, 14 iulie a.c., la ora 20.30, pe drumul județean 191/B, în localitatea bihoreană Derna a fost depistat în trafic un localnic de 17 ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, vineri, 13 iulie a.c., la ora 22.15, pe drumul județean 108/I, în localitatea bihoreană Vadu Crisului, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din comuna Țețchea, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.