26.5 C
Aleşd
marți, 21 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

Mesajul de ,,ADIO GRADINITA” transmis de educatoarea Mirela Luca pentru prichindeii ei de la Gradinita cu Program Normal Nr.1-Hotar

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

Fiecare poveste are un sfârșit. În viață însă, fiecare sfârșit are un nou început… Copiii mei frumoși, veseli și isteți, a venit azi momentul să ne spunem ,,LA REVEDERE” într-un mod total diferit anul acesta. Am fost alături trei ani…trei ani frumoși pot spune acum. Nu ne-a fost usor dar, așa cum vă spuneam mereu: ,,Nimic din ce este bun și valoros în viață nu se obține cu usurință”.

Ați fost generația cu cea mai mare ,,personalitate” de pană acum, caractere puternice și indepedente deși voi abia puteați ține creionul în mană. Voi păstra cu drag, în suflet, vocile voastre vesele și cristaline…replicile istețe sau amuzante ,,pe bune doamna”, ,,fir-ar să fie”, ,,dă-mi pace cu activitățile tale …”, ,,pe bune”, ,,doamna ce ți-ai făcut azi de arați așa” dar și, îmbrațișarile voastre calde și blande care mă cuprindeau cand intram în sală. Cu voi zilele mele au devenit mai frumoase si pline de iubire.

David, Daria, Raul, Maria, Restea, Abdel, Raluca, Petrus, Gabriel si Mădălin vă îndreptați de azi pasii spre un alt orizont luand cu voi o scanteie din mintea mea și o bucațică din sufletul meu. Sper ca timpul să vă mutiplice ceea ce aveți mai bun si valoros în voi, să aveți o copilarie minunată, să radeți si să fiți mereu asa buni prieteni cum ați fost în grădiniță. DOAMNA VA IUBESTE!

Ciprian Blejan

Dragi părinți,vă multumesc si vouă pentru că mi-ați încredințat ceea ce aveți voi mai prețios în această lume: copilul dumneavoastră. Mulțumesc pentru implicarea voastră la fiecare proiect derulat în grădiniță.

CU DRAG A VOASTRA DOAMNA, MIRELA!

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,527FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI