Manifestare cultural-artistică în cinstea Sfintei Cruci în Parohia Subpiatra

652
preotul paroh Crișan Lucian
Foto ©️ preotul paroh Crișan Lucian

​Din recunoștință față de Cel Care S-a jertfit pe Cruce, Mântuitorul nostru Iisus Hristos, și din evlavie față de Altarul Său de jertfă, sfințit prin Sfântul Său Sânge, copiii și tinerii din Parohia Subpiatra, pregătiți de preotul paroh Crișan Lucian, au susținut un recital de pricesne.

Recitalul a avut loc în Duminica dinaintea Înălțării Sfintei Cruci, 13 septembrie, după slujba de Te-Deum, la început de an școlar, în biserica parohială din satul Subpiatra.

​Cu acest prilej a fost vernisată și o expoziție de icoane pe sticlă, realizate de copiii și tinerii din grupul de cateheză al parohiei, sub îndrumarea profesorului de religie, Irimescu Florian.

​La final, copiii și tinerii au fost răsplătiți cu iconițe, cărți de rugăciuni, rechizite școlare și dulciuri.

Preot paroh, Crișan Lucian

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.