Incendiu la o casă din Hotar

662
pompierii militari din Aleșd 15.03.2018
Foto © AlesdOnline arhivă

Pompierii aleșdeni au fost chemati sa intervină la un incendiu izbucnit din cauza unui burlan de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile. Din fericire, pagubele au fost minime.

 

Duminică seara, la ora 20:00, pompierii Stației din Aleșd a fost solicitați să intervină la un incendiu în Hotar, la o casă.

Din fericire, însă, proporţiile au fost reduse, iar pompierii aleșdeni au reuşit să lichideze incendiul şi să reducă pe cât posibil pagubele. Conform pompierilor, cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică, burlan de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Au fost afectaţi aproximativ 2mp de scândură de lângă horn.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.