Incendiu la o casă de locuit din Telechiu. A luat foc acoperișul

557
pompieri aleșdeni
Foto caracter ilustrativ
 

Pompierii din Aleșd au fost chemați în această dimineață să intervină  pentru stingerea unui incendiu la acoperișul unei case din Telechiu. 

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Statiei de Pompieri Aleșd cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La sosirea echipajelor de intervenţie, acoperișul casei era cuprins de flăcări și se degaja o mare cantitate de fum. Pompierii au intervenit prompt localizând incendiul și împiedicând propagarea acestuia la vecinătăți.

Acţiunea de stingere a durat aproximativ două ore, pompierii militari reușind să împiedice propagarea flăcărilor la încăperile casei și la locuințele învecinate.

Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurt circuit electric. Din fericire, nu au existat victime.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.