Femeie lovita de o autoutilitară condusă de un bărbat din Ţețchea, pe B-dul Dacia din Oradea

1324
Smurd- Aleșd-ISU- Bihor
Foto caracter ilustrativ

Miercuri, 23 august în jurul orei 12.30, pe B-dul Dacia din municipiul Oradea, un bărbat de 56 de ani din comuna Țețchea în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi și a accidentat o femeie de 86 de ani, din Oradea care se afla pe trotuar.

 

La sosirea echipajului SMURD, femeie era inconștientă. Echipajul a acordat îngrijiri, după care a transporat-o la spital. Victima a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital, transmit reprezentanții Poliției Bihor.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.